DSC_3862

Suzuki: Nu är vi i Stöten igen

Nu drar vi igång i en ny säsong med ansvar för Suzuki Sveriges aktivering i Stöten och bemannar Suzuki 4x4 Center ända fram till påsk.

Kom gärna och besök oss på Stötentorget där vi bland annat laddat upp med bilutställning, erbjuder provkörning, lockar med vår populära kodjakt och, inte minst, bjuder på snack, värme och marshmallows i vår nyetablerade grillkåta.

Det här är den sjätte vintern i rad som Suzuki Sverige är partner i Stöten och sätter sin prägel på den populära skidanläggningen. I år väljer den japanska fordonstillverkaren att lansera två nya modeller på Suzuki 4×4 Center, bilar som tidigare bara visats för företagets återförsäljarnät i Sverige. Det handlar om fullvuxna laddhybridsuven Suzuki Across och Suzuki Swace, en mångsidig mellanklasskombi med hybridteknik.

Suzuki Across står utställd på Stötentorget, Suzuki Swace på Soltorget inte långt därifrån. Provkörning av de båda modellerna kommer att bli möjligt längre in i säsongen, men den som är sugen på att testa en Suzuki redan nu kan med fördel ta plats bakom ratten i en Suzuki Vitara eller i en Suzuki Jimny.

Namnet på Suzukis aktivering i Stöten, Suzuki 4×4 Center, syftar givetvis på det faktum att alla bilar i Suzukis modellprogram går att få med fyrhjulsdrift. Inom ramen för provkörning erbjuder vi därför, för andra året i rad, en längre test i vilken bland annat vår terrängslinga ingår.

Suzukis Kodjakten är tillbaka. Fjolårets succé, som aktiverade närmare 700 personer, går ut på att leta upp skyltar med koder i hela Stötenområdet och på det sättet samla poäng. Webbaserade Kodjakten startar och avslutas varje lördag. Fina priser utlovas.

Nytt för året är vår nya grillkåta till vilken vi bjuder in alla som vill prata Suzuki, hänga en stund i värmen eller grilla marshmallows. Nytt är dessutom vårt lilla office som rymmer möjligheterna att göra bilaffärer på plats.