Teamet

Simon Promotion, december 2020, Foto: Micke Fransson
Simon Johansson (-78)
Företagets grundare och VD

För lösningsorienterade visionären, strategen och entreprenören Simon existerar inga problem, bara mer eller mindre lockande utmaningar. Många trodde att mackföreståndarens son skulle bli bilmekaniker, men han blev kock i stället och har därefter vidareutbildat sig inom marknadsföring och ledarskap. Under sin framgångsrika rallykarriär, som bland annat ledde till ett JSM-guld, lade Simon grunden till den mångsidighet, nyfikenhet och, inte minst, noggrannhet som i dag präglar verksamheten i Simon Promotion. Energiknippe med stort kontrollbehov.

Simon Promotion, december 2020, Foto: Micke Fransson
Jimmy Nilsson (-70)
Säljare och eventkoordinator

Mångfasetterad Hultsfredsbo med en bakgrund i såväl bil-, som hotell- och restaurangbranschen. Duktig och omtyckt säljare med god social förmåga och bra förståelse för säljprocessen. Utbildad elektriker som är road av detaljer, tekniska prylar och system. Lämnar inget åt slumpen när det gäller saker som exempelvis garantier, besiktningar, lag och ordning. När han inte jobbar spelar han gärna golf eller njuter av livets goda på ett femstjärnigt hotell.

Simon Promotion, december 2020, Foto: Micke Fransson
Jerker Ekelund (-69)
Kreatör, arbetsledare och säljare i olika projekt

Mångsidig och social allkonstnär med ett enormt kontaktnät, inte minst i däck-, motorsport- och fordonsbranschen. Jerker är estet med god känsla för form och design. Prisad bilbyggare och mannen bakom ett antal storsäljande fälgar. Energisk, orädd och med en optimistisk syn på hur mycket man kan hinna med på 24 timmar.

Simon Promotion, december 2020, Foto: Micke Fransson
Robin Nilsson (-92)
Eventsamordnare med visst kommunikationsansvar

Munvig, orädd och snabbtänkt östgöte med rötterna i motorsporten. Sitter på en enorm kunskapsbank vilket gör honom till en lika populär som flitigt anlitad speaker och kommentator. Robin kan bland annat ses och höras i Viasats sändningar från IndyCar, Porsche Mobil 1 Supercup och Porsche Carrera Cup Scandinavia. Inte oäven bakom ratten i sin folkracebil. Golfswingen har däremot inte inbringat några pokaler ännu.

Simon Promotion, december 2020, Foto: Micke Fransson
Lina Holgersson (-91)
Administratör, social media manager

Mångsidig och kunnig administratör med svart bälte i sociala medier, layout och grafik, estetik, film och bild. Dessutom är Lina en mycket god språkstillist. Positiv och lugn och van att ha många bollar i luften. Sporttjej från Västervik med tidigare hästintresse och meriter i orientering.

Simon Promotion, december 2020, Foto: Micke Fransson
Carl-Johan Brantestad (-91)
Chaufför och praktisk resurs

Redan som 14-åring började Calle jobba extra för Simon Promotion. I dag har påläggskalven vuxit till en skicklig, balanserad och klurigt tänkande praktiker med transporter och mekanikerjobb som specialitet. Vimmerbybo med rötterna i Kisa som delar uppdraget hos Simon Promotion med att lägga asfalt under sommarmånaderna. Kallar sig jägare, men väntar fortfarande på att fälla sin första älg.

Andreas
Andreas Nylén (-78)
Kock och cateringkoordinator

Hårt arbetande och driven kock som varit med på konsultbasis ända sedan Simon Promotion startade år 2003. Linköpingsgrabb i grunden som genom arbetserfarenhet både här hemma och utomlands utvecklat en enorm smaksäkerhet. Lätt disträ, yvig, men stresstålig och oerhört innovativ när det kommer till mat. Rimforsas egen Per Morberg light. Trivs med campinglivet och är en flitig gäst i löparspåret.

Simon Promotion, december 2020, Foto: Micke Fransson
Albin Knutsson (-02)
Extraknäckare, lärling

Teamets junior med en frisk och typisk ungdomlig syn på livet. Sann praktiker från Storebro som mellan passen hos Simon Promotion utbildar sig till bilplåtslagare. Ordningsam, lugn och metodisk bilkille som är orädd nya utmaningar. För envise Albin är ingenting omöjligt. Sällan sedd kund hos frisören – född med keps.

Simon Promotion, december 2020, Foto: Micke Fransson
Tomas Johansson (-54)
Bolagets springpojk och senior advisor

Tomas är pappa till Simon, förebild och inspiratör. Mångårig egenföretagare, entreprenör och näringslivsutvecklare med mycket erfarenhet och stort nätverk. Säljare med väl utvecklad servicekänsla. Anrik tävlingsförare med välfylld pokalhylla. Van tävlingsarrangör och styrelseman. Har bland annat suttit i Svenska Bilsportförbundets styrelse och drivit Östergötlands Bilsportförbund i egenskap av ordförande. Uppskattad festarrangör. Ydrebygdens Micael Bindefeld.