20220411_162243

Simon Promotion skapar nya generationen däckverkstäder åt Däckia i samarbete med Adder

Däckia, en av Sveriges största däckservicekedjor genomför just nu en konceptförändring av sina 100 verkstäder och 50 samarbetspartners i Sverige. På uppdrag av Adder, specialist på displayer för mässor och event, monterar Simon Promotion ledljusskärmar, TV-skärmar och annan exponering på Däckia-verkstäder runt om i landet.
Läs mer: Simon Promotion skapar nya generationen däckverkstäder åt Däckia i samarbete med Adder

– Hittills har vi hjälpt ett 20-tal Däckiaverkstäder från Sundsvall i norr till Värnamo i söder att konceptuera deras kundlounger. Montering av ett grundkoncept är vårt huvudfokus, men i uppdraget ingår också att hålla kontakt med underleverantörer såsom bland annat elektriker, snickare och målare. Dessutom lagerhåller vi mycket av den utrustning som ska ut till verkstäderna, berättar Simon Johansson.

Simon Promotion har samarbetet med Adder tidigare och projekt Däckia är det senaste i raden av uppdrag där Simon Promotions egenskaper som bland annat problemlösare, leverantör och projektledare kommer väl till pass.

– Att på Adders uppdrag hjälpa Däckia att konceptuera sin kundmiljö är både intressant och stimulerande. Förändringen upplevs som mycket positivt både av personal och däckverkstädernas kunder, säger Johansson.