Simon Promotion, december 2020, Foto: Micke Fransson

Simon Promotion – nu på bara östgötska adresser igen

För drygt sex år sedan valde Simon Promotion att placera delar av sin verksamhet i småländska Vimmerby. Nu går flyttlasset tillbaka till Östergötland och till företagets kända adresser i Linköping och Österbymo. – Men det betyder inte att vi lämnar Småland. Långt därifrån. Vi kommer även fortsättningsvis att sköta kunduppdrag där. Bland annat ska vi supporta Suzuki Småland vars verksamhet blir kvar i lokalerna på Förrådsgatan i Vimmerby, säger Simon Johansson och tillägger:

– När vi valde att etablera oss i Vimmerby hade vi en tydlig smålandskoppling med vår personal. Så ser det inte ut i dag och därför väljer vi, bland annat av reseskäl, att lämna Vimmerby och utgå med vår verksamhet från våra adresser i Linköping och Österbymo. 

Lådbilsfabriken, som var en av Simon Promotions affärsrörelser i Vimmerby, kommer att leva vidare men som ett helt nytt koncept.

– Det kommer att bli en mobil lösning som vi kommer att presentera längre fram.