large-forsaljning-02

Försäljningsuppdrag

Försäljning är en stor del av Simon Promotion. Ända sedan starten 2003 har den varit en verksamhetsgren vars kontaktnät genererat samarbeten inom många av våra övriga affärsområden. Varje avtal har tagit avstamp i att skapa försäljning direkt och över tid. 

Många av våra försäljningsuppdrag har utvecklats till långvariga affärsrelationer på flera plan. Som med Förlags AB Albinsson & Sjöberg där ett initialt kontrakt om annonsförsäljning i tidningen Rally & Racing bland annat växte till ansvar för några av förlagets största kunder.

Under flera år ansvarade vi även för annonsförsäljningen i Rally Magazine, programtidning för VM-tävlingen Rally Sweden.  

Vårt mediehus inledde ett nära och givande samarbete med Simon Johansson och Simon Promotion år 2003. Det som började med annonsförsäljning i en av våra tidningar utvecklades snabbt till införsäljning av produkter och tjänster till några av våra största kunder. Som driftig och lojal partner drev Simon och hans företag under flera säsonger dessutom motorsportavdelningen på vår stora och välbesökta bil- och MC-mässa, Bilsport Performance & Custom Motor Show, i Jönköping.

Stig Sjöberg, grundare och publisher Förlags AB Albinsson & Sjöberg

Från bloggen