large-projektledning-02

Projektledning

Genom åren har vi fått förtroendet att driva och ansvara för en hel del projekt. Uppdragen har varierat, liksom uppdragsgivarna. Likt verklighetens ”A-team” har vi som utvecklingspartner bokstavligt talat flyttat företag, rivit och byggt butiker, designat och skapat affärsinredning etc etc.  

Uppdragen har bland annat ställt stora krav på logistik och kunskap om våra partners produkter. Till många av jobben har vår behörighet att utföra arbete på hög höjd, framföra tunga fordon och köra lift och truck varit en nödvändighet.  

Vårt största projektledningsuppdrag hittills är Midnattssolsrallyt som vi på uppdrag av Kungliga Automobil Klubben, KAK, driviot två gånger – 2015 och 2023. Det historiska rallyt är stort och omfattande i alla sina delar – flerdagarsevent, geografisk spridning, stora startfält, hundratals funktionärer, många samarbetspartners – och ställer alldeles speciella krav. 2015 ställdes vi bland annat inför utmaningen att stänga av hela Västerås centrum till förmån för de historiska bilarna.

Tufft, men vi lyckades. 

Det är ingen tillfällighet att jag som försäljningschef på flera företag vänt mig till och anlitat Simon Promotion för att leda olika typer av projekt. Skälen är många: genomgående hög kvalitet, trevlig och duktig personal, bra återkoppling och utvärdering, långsiktighet och en förmåga att se mina behov. Jag har anlitat Simon Promotion för att skapa nya affärsmöjligheter och kundkontakter. Dessutom tar Simon Promotion på sig rollen som ambassadör för den produkt man vill komma ut med, och det är det inte många som gör.

Patrik Jacobsson, tidigare försäljningschef Wacker Neuson, Mercedes Benz Trucks, LVD och Peugeot Sverige