large-personalkund-02

Kund- och personalaktiviteter

Kund- och personalaktiviteter är kärnan i vår verksamhet och har sin grund i den rallysatsning Simon Johansson drev med stor framgång 1998-2003. Folkrace, danskvällar, bussresor, lådbilsrace… Med stor variation på aktiviteter för sina samarbetspartners lade teamet den ekonomiska grund som bland annat ledde fram till SM-medaljer och EM-starter.  

Med motorsport som stort intresse har det varit naturligt att många av våra aktiviteter präglats av action, tävlingsmoment och utveckling.  

En flerårig och rikstäckande satsning som helhetspartner till Tools – huvudsponsor för rally-SM – resulterade bland annat i utställningar och föreläsningar i rallyskogen med Tools leverantörer och deras kunder.  

2018 tog vi hela Mobility Motors organisation och återförsäljarnät till Skepptuna för ett internt och intensivt Nissan Micra-race . 

Till nykundsbearbetningen under Mercedes Benz Truck Stop i mitten på 2010-talet byggde vi en mobil och för ändamålet helt komplett mässmonter. En innovativ lösning som blev den naturliga samlingsplatsen för alla som besökte den ambulerande serviceplatsen för lastbils- och åkeriföretag.  

Vi kan dessutom erbjuda kunderna att sköta snacket som moderator eller speaker, en kompetens flera av oss har.

TOOLS har anlitat och jobbat med Simon Promotion i många projekt de senaste åren. Styrkan hos Simon och han medarbetare är bland annat deras glädje och positiva inställning – inget är omöjligt. Men vi uppskattar också det helhetsansvar och hundraprocentiga åtagande som Simon Promotion står för. Vi har något vi behöver hjälp med, lämnar det till Simon och sedan är det färdigt. Det gör det väldigt lätt för oss som kund.

Torbjörn Eriksson, landschef försäljning Sverige på Swedol TOOLS Grolls